جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!
نیویورک تایمز خبر داد:

فرصت 4 ماهه ترامپ به پنتاگون برای خروج از سوریه

ترامپ با عقب‌نشینی از درخواست خروج فوری از سوریه، به فرماندهان ارتش آمریکا چهار ماه فرصت داده تا روند خروج نظامیان این کشور از سوریه را تکمیل کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 01
کد خبر: ۱۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «نیویورک‌تایمز» بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) به نقل از مقام‌های دولت آمریکا نوشته است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور با دادن فرصت حدود چهار ماهه برای خارج شدن نظامیان آمریکایی از سوریه، موافقت کرده است.


این در حالی است که ترامپ در فرمان اولیه‌اش از فرماندهان ارتش آمریکا خواسته بود ظرف ۳۰ روز تمام نظامیان این کشور را از سوریه خارج کنند. این تصمیم با واکنش منفی نظامیان، متحدان ترامپ در سنا و کارشناسان سیاسی آمریکایی مواجه شد که مدعی شده‌اند که خروج سریع از سوریه می‌تواند منافع آمریکا را در معرض خطر قرار دهد.


ترامپ که پیش از این خروج سریع از سوریه صحبت کرده بود، روز دوشنبه در توییتی که از تجدید نظر او در مورد نحوه خروج از سوریه حکایت دارد، نوشت این خروج «به آرامی» صورت می‌گیرد. (جزئیات بیشتر)


نیویورک‌تایمز به نقل از دو مقام آمریکایی نوشته است که ترامپ در جریان سفر هفته گذشته‌اش به عراق، به «پائول لاکمرا» فرمانده نیروهای آمریکایی مستقر در سوریه و عراق گفته نظامیان چند ماه فرصت دارند تا به نحوی «امن و منظم» از سوریه خارج شوند.


«لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی که دیروز برای بحث در مورد سوریه با ترامپ دیدار کرد، پس از این ملاقات گفت «احساس بهتری» دارد و در حال حاضر فرآیند خروج عملا در «وضعیت مکث» قرار دارد.


به نوشته نیویورک‌تایمز، «جیمز متیس» که دو هفته پیش از وزارت دفاع آمریکا استعفا داد، در واکنش به درخواست ترامپ برای خروج از سوریه ظرف یک ماه، گفته است که این تصمیم «مختل کردن مبارزه با داعش»، «خیانتی به متحدان کرد و عرب» و «واگذار کردن شرق سوریه به دولت سوریه، روسیه و ایران» است.


بنا بر این گزارش، طراحان نظامی آمریکایی می‌گویند برای طرح‌ریزی خروج منظم از سوریه و تعیین مقصد انتقال تجهیزات از این کشور، به حدود ۱۲۰ روز، یعنی چهار ماه زمان نیاز دارند.


مقام‌های نظامی آمریکایی از تعیین چارچوب زمانی مشخص برای خروج از سوریه خودداری می‌کنند، اولا به دلیل ملاحظات امنیتی و ثانیا از آنجا که شرایط در مورد این تصمیم هنوز تثبیت نشده و ممکن است ترامپ هر لحظه نظرش را تغییر داده و تسریع این روند را خواستار شود.


ژنرال «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا روز جمعه برای بحث در مورد جزئیات دستور ترامپ، در کاخ سفید با «جان بولتون» مشاور امنیت ملی ترامپ دیدار کرد. قرار است بولتون ظرف روزهای آینده برای بحث در این مورد، به ترکیه و فلسطین اشغالی سفر کند.


عملیات نظامی آمریکا در سوریه سال ۲۰۱۴ و به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش آغاز شد. در ابتدای این عملیات، مقام‌های آمریکایی می‌گفتند به حملات هوایی اکتفا می‌کنند و هیچ نیروی نظامی‌ای به سوریه اعزام نمی‌شود. با این حال، آمریکا در حال حاضر در سوریه بیش از ۲۰۰۰ نیروی نظامی دارد. حضور این نظامیان در سوریه بدون مجوز دولت مرکزی یا تایید شورای امنیت سازمان ملل متحد صورت گرفته است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار